ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το www.evinhia.gr μεταφέρει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη σε συνεργασία με την SPEEDEX
Όλες οι αποστολές που προορίζονται για χώρες εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνοδεύονται από απόδειξη ή τιμολόγιο που δηλώνει την αξία του εμπορεύματος.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι : εντός Αττικής 2,85€ , εκτός Αττικής 3,30€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 75,00€.
Το κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης είναι 17,00 € και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100,00€. 
Το κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης είναι αυτό που ορίζουν οι εταιρίες μεταφοράς και επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Οι παραγγελίες συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά τη στιγμή που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε εκπτώσεις ή σε ειδικές προσφορές, οι χρόνοι επεξεργασίας ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι.
Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε από εμάς ένα σχετικό μήνυμα ειδοποίησης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής σας. Με αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα παρακολούθησης της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφοράς για να παρακολουθείτε την πρόοδο του πακέτου σας κατά την διαδρομή του προς εσάς.
Όταν αποσταλεί μια παραγγελία, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δεκτή κατά την παράδοση. Όλες οι χρεώσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραγγελία που απορρίφθηκε κατά την παράδοση θα βαρύνουν τον πελάτη – συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του κόστους επανεισόδου, ή τυχόν τελωνειακών τελών και δασμών (για αποστολές εκτός ΕΕ). Τα εν λόγω τέλη θα αφαιρεθούν από οποιαδήποτε επιστροφή ή πίστωση που γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

ΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Τα προ-παραγγελθέντα είδη θα αποσταλούν μόλις παραληφθούν στην αποθήκη μας. Το πλήρες αντίτιμο θα αφαιρεθεί την ίδια ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η παραγγελία, παρά την μεταγενέστερη ημερομηνία αποστολής.

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Ορισμένα είδη απαιτούν περισσότερο χρόνο αποστολής από ό,τι περιγράφεται παραπάνω, οπότε συνιστάται να ελέγχετε την κατάσταση αποστολής κάθε προϊόντος (στην ιστοσελίδα πληροφοριών προϊόντος) εφόσον η γρήγορη παράδοση αποτελεί κρίσιμη παράμετρο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

ΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Σε περίπτωση που το καλάθι αγορών σας περιλαμβάνει είδη με διαφορετική κατάσταση αποστολής, ισχύουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση πολλαπλών αποστολών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Εκτίμηση του χρόνου παράδοσης : 3- 5 ημέρες, εκτός εάν υπάρχει διαφορετική πληροφορία στο συγκεκριμένο προϊόν.

Παρακαλούμε σημειώστε τα εξής

Οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παραδόσεις ή παραλαβές τις Κυριακές και τις αργίες, που ισχύουν σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εάν το πακέτο δεν παραδοθεί επιτυχώς στη διεύθυνση του Πελάτη, λόγω έλλειψης συνεργασίας εκ μέρους του (λανθασμένος τηλεφωνικός αριθμός, λανθασμένη διεύθυνση, απουσία κατά το χρόνο παράδοσης, μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς εισαγωγής),  υπάρχει περίπτωση αυτό να επιστραφεί  με έξοδα του Πελάτη.

Το www.evinhia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για καθυστερήσεις στις αποστολές που οφείλονται σε καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά ζητήματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις, που είναι έξω από τη σφαίρα ευθύνης του. 

Mπορείτε να επικοινωνείτε είτε στο  τηλέφωνο: 6948105655 είτε στο   email: evinhia@evinhia.gr

Σας ευχαριστούμε που κάνατε τις αγορές σας στο www.evinhia.gr.